Masaža Tijela | Istina o masaži
17624
post-template-default,single,single-post,postid-17624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Istina o masaži

Istina o masaži

Baveći se ovim poslom već više od 10-15 godina primjećujem da se neke stvari ponavljaju. Teško probijamo predrasude i uvriježena vjerovanja o nečemu. Ili o svemu?

Ne mijenjaju se.

Tako sam nedavno razgovarala sa jednom dragom gospođom, ima preko 80 godina i vjerujte mi čvrsto zastupa svoje stavove.

Jedan od njezinih stavova je i “Masaža mi ne treba. Nisam išla na masažu dok sam bila mlađa, neću ni sada kad sam stara” – kategorički i sa ponešto odbojnosti, izjavljuje.

Što je u redu. Ne mora. Ni ona, niti bilo tko drugi. Ako netko ne želi, ne želi. I ne mislim nikoga uvjeravati da bi morao. Nisam ju ja nikada ni uvjeravala. Ni nju niti bilo koga drugoga.

Ipak, ovaj post pišem iz skroz druge pobude.
Za sve vas koji ste ikada dvojilil oko toga smijete li na masažu, je li baš sada dobro ići na masažu, kako bi bilo da sačekate da ovo prođe ili slično

Masaža je najbolje što možete napraviti za svoje zdravlje.

I masaža ne poznaje dobne ni spolne skupine.

Masaža ima samo benefite, nema niti jedne kontraindikacije niti jedne stvari koju masaža može pogoršati.

To znači da masažu može primiti tek rođeno dijete, majka koja je netom rodila, dojilja, trudnica, ljudi bez ruku ili nogu, slijepi, gluhi, nepokretni, bolesni, zdravi, stari, mupkarci, žene, oni  koji se bave sportom, oni koji se ne bave sportom, oni koji rade, oni koji ne rade.

S. V. I.

SVI. Svi.

Masaža je najbolje što možete napraviti za svoje zdravlje. Ne postoji ništa što biste kao terapiju mogli uzeti što bi moglo imati približno isti učinak koji daje masaža.

I vrlo je važno da si pronađete tereputa koji će razumjeti vaše potrebe, upoznati vaše tijelo, a i kojem ćete vi vjerovati i čiju ćete energiju primati sa radošću. jer to je osoba koju puštate u prostor u koji ulazi malo osoba. Jedan vrlo osoban prostor, jedna vrlo osobna usluga.

Ja ovdje ni vas ne nagovaram da uzmete masažu. Niti da ju uzmete kod mene.

Samo vam ponavljam, masaža ne poznaje dob ni uvjete, ali je najbolje što možete napraviti za svoje zdravlje.

Živjeli!

Vaša Masaža tijela Zagreb

blogopst by Darinka

Foto by Wokandapix